The Faithless
The Faithless
The Faithless
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Faithless

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

The Faithless

Goto down 
AutorZpráva
Adros

Poèet pøíspìvkù : 14

The Faithless Empty
PříspěvekPředmět: The Faithless   The Faithless EmptyMon Jun 27, 2011 10:41 am

Nazdárek všem vespolek =)

"Kráčím uličkama Stříbrného Měsíce,
na nebi září hvězdy, jsou jich tisíce.
V srdci tajně svůj sen skrývám,
o přátelství,
vítězství a slávě snívám.

Tančím mezi stromy hvozdu Všehozpěvu,
toužím,
zbavit se samoty, strachu i hněvu.
V srdci stále tajně svůj sen skrýám,
o přátelství,
vítězství a slávě snívám."

..nooo =D I takto by se dalo popsat, proč jsem se v jeden chmurný podzimní den rozhodl ukázat světu Insomnie novou guildu - The Faithless. Nemám zájem se zde rozepisovat o krátké historii a minulosti guildy a to především z toho důvodu, že by mě asi trefil šlak, kdybych si sám sobě musel připomínat veškeré trable, potíže a nezdary, které obyčejně začínající malinkaté guildy provázejí, ale především proto, že nás zajímá přítomnost a budoucnost!

Dovolte mi představit Vám guildu The Faithless! /applaud =) Tato guilda je svým zaměřením PvE. Naši dobrodruzi jsou už tak známí, že bossové a hlavouni kolikrát utíkají přímo z dungeonu nebo se vzdají bez boje a vyskládají svůj loot před sebe, ať si jej můžem rozebrat. Bohužel, někteří všiváci, především ti v Karazhanu nám to chtějí co nejvíce znepříjemnit, tudíž v tuto chvíli progressujeme T4 raidy. Vlastníme obrázkový Group Calendar v4.1 a samozřejmostí je Omen nebo jakýkoliv jiný threat meter ("Kdo se bojí, nesmí do Raidu"). TeamSpeak2 je rovněž k dispozici pro každého "Faithlessáka" a je nezbytnou součástí našich punkových nájezdů na T4 =) V nedávné době se nám podařilo zprovoznit DKP (Drakům Koule Pozři) systém, tudíž chabé raidovací spravedlnosti bylo učiněno zadost!

Výše jsem se zmínil, že jsme zaměřením PvE guilda. To je sice pravda, ale zároveň jsem Vám kecal. V naši guildě dáváme prostor také PvP hráčům, aby mohli ukojit své nemilosrdně krvelačné choutky. Proto byl zřízen úřad guildovního Battlemastera, který dohlíží na naše chrabré Gladiátory a stará se o to, aby byl vždycky na skladě dostatek prašivých "Alíků" k večeři..

Pyšníme se také 5 sloty v guildovní bance a zrovna pořádáme celoserverovou sbírku na 6.slot, takže se nesytďte a příspěvky posílejte na nick Algirea =D Máme také zavedený celkem slušný a spravedlivý rankovní systém, který je mnohými proklínán, mnohými oslavován (Já třeba se svým rankem problém nemám =)). Web máme v plánu.. Dlouho.. Velmi dlouho.. Ale potkávají nás neustále nepříjemnosti a smůla, tudíž webová prezentace ještě není k dispozici, ale pracuje se na tom, vážně.. Přísahám!

Co více dodat? Snad jen to, že v guildě panuje až neuvěřitelně přátelská atmosféra se spoustou zábavy. Každý "Faithlessák" je srdcem i duší člověk (spíš teda Ork, Troll atd.) na správném místě a s mozkem v hlavě. Kdo takový není, kdo jen prudí a sám sebe akorát zesměšňuje, tak ten se již v tuto chvíli nemůže pyšnit epic-cool tabardem guildy The Faithless =)

Tímto bych rád poděkoval všem členům guildy, kteří se podílejí na tomto vzestupu a všem, kteří tak usilovně pracují na tom, abychom se posunuli ještě výše. "Trpělivost růže přináší" může znít jako ohrané klišé, ale v případě The Faithless platí dvojnásob. Tato guilda nebyla založena žádnými 70lv, ale byla poctivě vyexpena až do dnešní podoby. Jmenovitě bych také rád poděkoval Dejdymu, který se mnou zůstal i v těch nejtěžích chvílích, které guilda zažívala a je to především jeho zásluha, že nemám nevry v kýblu a tik v oku =D Mohl bych jmenovat dále, hráči, kteří se podílejí na aktuálním postupu, kteří udržují pohádkovou atmosféru v guildě, ale to bych musel vypsat snad všechny členy =) Děkuji všem členům The Faithless..

Toliko ke "stručné" prezentaci guildy The Faithless. Za celou guildu přeji všem hráčům hodiny, dny a měsíce zábavy a děkuji MystiQ Teamu za práci, kterou odvádí a že nám umožňujě bavit se ve fantasy světě Warcraftu =)

Hodně štestí a zábavy všem..

Algirea
Návrat nahoru Goto down

The Faithless
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Faithless :: The Faithless-
Přejdi na: