| raidy a aktivita | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
septic
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 05. 07. 11
| Předmět: raidy a aktivita Tue Jul 12, 2011 7:52 pm | |
| aktivita v poslednich dnech je priserna, snaha tech co tu jsou je nulova, vsichni jsou znechuceni, nikomu se nic krome Zul Amanu nechce chodit a kdyz uz se Zul Aman jde, tak to konci katastrofou (viz. vcera). Davam tomu jeste tyden a pokud se to nezlepsi, odchazim | |
|
| |
Adros
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 27. 06. 11
| |
| |
Ayer
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 12. 07. 11
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 5:08 am | |
| | |
|
| |
Innvokar
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 27. 06. 11
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 8:31 am | |
| Jo podpora od některých členu je zajímavá, ale tak vyprudte ty RL at něco udělaj. Chyba neni jenom na naší straně ale na všechn co nechoděj. Vrátim se 18 července, tak jsem fakt zvědavej. | |
|
| |
septic
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 9:28 am | |
| pote, co jsem dnes komunikoval ve hre s nekolika lidmi, uznavam, ze by bylo moudrejsi odejit. Ani ne kvuli zajmu o raidovani, ale kvuli negativnimu vlivu, ktery mezi nekolik hracu rozsiruji. Asi je to proste nemoc z dlouhodobeho hrani teto hry snazit se pomoci a poradit, ale i pres to, ze jsem si toho prvotne nevsimnul, musim dat za pravdu, ze urcite me snahy prerostly vhodnou umernost pro tuhle guildu. Nekdy pristi tyden tedy leavnu a pro zmenu pozadam ja vas o jednu (vlastne dve) laskavosti. Jelikoz me vsechny guildy odmitly (a ty ktere ne, tak s temi mam problem ja), tak nemam kam jit. Chtel bych si ale dodelat prequest na BT, kde potrebuji jit (nebo naportovat) do ssc a take jit TK. Diky moc a hodne stesti.
Hovni | |
|
| |
Oramdon
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 05. 07. 11 Age : 38 Location : Slovensko, Sobrance
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 9:29 am | |
| no praveze su prazdniny tak asi nesedim cely den za compom ale idem von, si niekam zaplavat alebo ktovie co ine.. v mojom pripade ja chodim do prace takze tiez tu nesedim stale . a teraz mam dovolenku a nemienim ju stravit celu pri wowku | |
|
| |
Adros
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 27. 06. 11
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 10:14 am | |
| Hovni...nemusis leavovat ziadny negativny vlyv neroznasas neviem co ta to napadlo ja osobne nemam s tebu problem...uvidime co bude dalej... | |
|
| |
Ayer
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 10:43 am | |
| Dyť hovni seš uplně v poho ....tak co zase valíš | |
|
| |
Innvokar
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 12:57 pm | |
| Hoši čekal jsem to :-) proto jsem ještě než jsem odjel se sem mrknul :-) Hovni nemám proti tobě nic a proti nikomu jen mě mrzí, že naše snažení v guildě co jsme nás každej akorát posílá. Co si budem povídat to jako k vedení vždy patří ;-) jsem jakej jsem osobně já :-P vim, že mě hodně lidí nemusí, ale vůbec mi to nevadí. Jen chci říct, že jsou prázdniny a říkali jsme to neaktivita trošku bude. Mám handicap kvuli netu jinak bych byl častějš i ve WoW musim přestat chlastat a dát víc cashe do new netu Jediný co bych si přál až se vrátim, že vás najdu všechny, tak jak jsem odešel díky za podporu :-) Jedinná věc ikdybych tam měl zůstat jenom já a Algi v téhle guildě nikdy nikam jinam nejdu tot moje stanovisko :-) tady jsem začínal a pokud Algi to někdy rozpustí seru na to a končim, ale lidi vzchopte se sakra. To lidi myslim schválně abyste pochopili, že jsme lidi a neni tolik času na hru, ikdyž bych byl rád :-P PS: Hovni jsem rád, že jsi u nás a lidi co vim, že nám neserou na hlavu tak jim klidně hodim poklonu ;-) Ayere ty hajzlíku neprud a vzchop se až bude v klidu net apodobně na mumble dostaneš čočky pokud mě neposereš ;-) měte se vrátim se a střískám vás :-P | |
|
| |
Ayer
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 1:42 pm | |
| - Innvokar napsal:
- Jen chci říct, že jsou prázdniny a říkali jsme to neaktivita trošku bude. Mám handicap, musim přestat chlastat
Ayere ty hajzlíku neprud a vzchop se až bude v klidu net apodobně na mumble dostaneš čočky pokud mě neposereš ;-) měte se vrátim se a střískám vás :-P 1/ zvýrazněné si nevyhmatl a to s tím chlastem ti nevěří ani pán bůh :DDD 2/ neruš muj poklidný život :DDDD P.S. smrdí ti kočka :DDD | |
|
| |
septic
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 7:46 pm | |
| ten negativni vliv je v tom, ze se snazim radit nekdy az tak, ze to prechazi v diktovani funkci (viz hyjal) a obcas proste neni jine moznosti a jdu vam pomocts jinou postavou nez s druidem a hodne lidem vadi (taky trochu i mne), ze vam to tyhle postavy takto ulehcuji. Nejde o to, kdyz vam treba na gruula chybi tank nebo na magneta heal, ale pokud jde clovek za dps, tak je to jina vec. Ja taktiky znam, takze na bosse neumru ani s druidem, ale kdyz jdu za maga, tak vam at chcete priznat nebo ne pomaham hodne. Vemte si, kdyz je Caspian v raidu a ja jdu za maga, dame dohromady 25% HP bosse dolu. Do guildy jsem dosel s tim, ze raidovat budu jen s druidem a pomahal jsem s jinou postavou pouze, kdyz jste nebyli full. Vubec jsem se vam nemel srat do raid leaderovani, protoze jsem tu s postavou nejkratsi cas z vas vsech, i kdyz k tomu mam nejake vycitky, tak co. Kazda guilda to dela trochu jinak a nemam pravo vam do toho porad kecat a rozumovat. Kazi to progres a je to presne duvod, proc me Pirko do raidu s magem nechtel, pokud byla moznost dat bosse i v nizsim poctu. a jen by the way Oramdonovi: raidovaci cas neznamena "sedet u wowka cely den". Ja chodim do prace, do hospody a stejne se tu aspon 3x tydne na raidovaci cas objevim | |
|
| |
admin Admin
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 27. 06. 11
| Předmět: Re: raidy a aktivita Wed Jul 13, 2011 8:32 pm | |
| Tak Ked nechces ist za maga nechod je to tvoja dobra vola ci pojdes alebo nie...my mozeme byt radi ze mame takehoto clena v guilde ktory ma preraidovane cez hyjall bt az po SwP...tie rady ktore si nam daval na hyjalli bez teba by sme Anetherona nedali..No a co ze pierko pcuje vcera sme napisali raidy zdrbal nas ze niesme RL tak sme ich zmazali napisal ich tam on a hned nato aj zmazal | |
|
| |
Innvokar
| Předmět: Re: raidy a aktivita Tue Jul 26, 2011 10:10 pm | |
| Aktivita je malá ano jsou prázdniny někteří lidé už to pochopili konečně. Mě ale osobně sere, že když se pokoušim aspon o to podělané ZA, tak někteří lidi co by mohli jít radši si expí postavy na Twinstaru. Budte tedy od té lásky až do mě budete zas prudit, že se nic neděje, tak se nejdřív zamyslete nad vašim chováním díky. | |
|
| |
Ayer
| Předmět: Re: raidy a aktivita Thu Jul 28, 2011 2:36 am | |
| A vy se zamyslete nad sebou než začnete soudit ostatní... | |
|
| |
Innvokar
| Předmět: Re: raidy a aktivita Thu Jul 28, 2011 6:23 am | |
| Já nikoho nesoudim ;-) mě to vlastně může být u prdele | |